Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2006

About last night

Το πρόγραμμα απόψε λέει ότι θα αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με ένα πάρτυ γύρω από την πισίνα του Hilton. Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο, ο σωστός τρόπος για να αποχαιρετήσεις το καλοκαίρι είναι να φοράς άσπρα, εξ ου και το dress code επιβάλλει white casual και το ίδιο το πάρτυ λέγεται white party. Κι εγώ που νόμιζα ότι άσπρα φοράνε μόνο οι Βραζιλιάνοι την Πρωτοχρονιά. Πού να τρέχω τώρα με τα άσπρα??? Άσε που θα φανεί ότι αποχαιρέτησα το μαύρισμά μου πολύ πριν αποχαιρετήσω το καλοκαίρι. Μήπως να κάτσω να δω 3 DVD στη σειρά? Θα συμβουλευτώ τους πλανήτες. Λένε να κάτσω να δω 3 DVD. Ας αυτοσχεδιάσω:

«Ο κόσμος φτιάχτηκε για σένα, μικρέ Καρκίνε. Ακόμη κι αν η διέλευση του Κρόνου (ξέρω, ξέρω, αυτό τέλειωσε το καλοκαίρι του 2005, αλλά με το άγχος αποχωρισμού που με βασανίζει δεν μπορώ να αφήσω τον Κρόνο να φύγει έτσι εύκολα) τα τελευταία δυόμιση χρόνια από το ζώδιό σου κάνει το παραπάνω να ακούγεται αστείο, είναι αλήθεια. Λάδωσε τις σκουριασμένες σου αρθρώσεις με αρωματική κρέμα σώματος. Βάλε το πιο λαμπερό σου χαμόγελο –ακόμη κι αν οι φωνές στο μυαλό σου που λένε «Γέλα Παλιάτσο» είναι πολύ δυνατές- και βγες να κατακτήσεις όλα αυτά που η διέλευση της Παρθένου στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων σου προσφέρει στο πιάτο.»

Αρωματική κρέμα σώματος. Τικ.

Λαμπερό χαμόγελο. Τικ.
Φωνές που λένε «Γέλα Παλιάτσο». Τικ.
Ελαφριά κυτταρίτιδα που ξεκινά από το εσωτερικό των μηρών και συνεχίζει κομμάτι πιο πληθωρική έως τους γλουτούς (sic). Τικ.
Δεν πειράζει, η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα. Απόψε θα βγω και θα κατακτήσω όλα αυτά που η τσάρκα της σπλαχνικής Αφροδίτης μου προσφέρει στο πιάτο. Aπό Δευτέρα θα λογαριαστώ με την κυτταρίτιδα.

Λοιπές ενέργειες άξιες να καταχωρηθούν σε λίστα με Τικ:
- επαγγελματικό pedicure και βάψιμο νυχιών με κόκκινο βερνίκι, ονόματι Ferrari (το κόκκινο, όχι το βερνίκι)
- επαγγελματικό manicure και βάψιμο νυχιών με το ομώνυμο κόκκινο
- επαγγελματική αποτρίχωση ολούθενες
(Κόστος όλων των παραπάνω σε χρήμα: 120 ευρώ, Κόστος σε χρόνο: 3 ατελείωτες ώρες, Αξία: ανεκτίμητη, Πόνος στον κηρυγμένο πόλεμο ενάντια στην τριχοφυϊα: ανυπολόγιστος, Άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη για να μην χαλάσει το manicure: 4 + 1 κατσαρόλα)
- scrub προσώπου με κουκούτσια ελιά ή κάτι τέτοιο δυσοίωνο
- υδατική μάσκα αγγουριού

Τα δελτία ειδήσεων ούρλιαζαν από χτες ότι ο κατακλυσμός του Νώε – the sequel είναι προ των πυλών. Ε, λοιπόν, είχαν δίκιο. Η ανταπόκριση του «συνδέσμου» από το χώρο διεξαγωγής του White Party μιλά για μεταφορά του σε μίζερη αίθουσα εκδηλώσεων. Το σχέδιο «βρωμερέ Κρόνε, ήρθε η ώρα να πάρω πίσω ό,τι μου στέρησες με τη βοήθεια της σουρτουκο-Αφροδίτης» χλωμιάζει. Ο ενθουσιασμός αντικαθίσταται από απογοήτευση. Εντάξει τώρα, τι είχαμε τι χάσαμε...Θα δω τα 3 DVD που λέγαμε. Θα φάω μισό κιλό παγωτό σοκολάτα. Χα. Για να πάρω DVD και παγωτό πρέπει να βγω από το σπίτι μέσα στη βροχή. Δε γαμεί, θα δω Παπακαλιάτη και θα φάω Merenda από την κατάψυξη. Κρόνε, φάε τη σκόνη μου (by the way, πολύ ακριβή παραγωγή το Δυο μέρες μόνο, ολόκληρο σκάφος του λιμεναρχείου και ελικόπτερο βλέπω, να μη μιλήσω για το ότι ο ήρωας-σεναριογράφος-Παπακαλιάτης μένει στο prive του Island και πληρώνει 200 ευρώ τη μέρα για φυσικοθεραπεία. Ξαφνικά νιώθω φτωχή και μίζερη).
eXTReMe Tracker